Rólunk - Relaxform

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Természetgyógyász, nyirokmassőr, reflexológus

Losánszki Katalin

Természetgyógyász,
nyirokmasszőr,
reflexológus

+36 30/ 900-3094

Losánszki Katalin

Középiskolai tanulmányaimat befejezése óta gyógyítással foglalkozom. 1981-ben érettségiztem a Szolnoki Tiszaparti Egészségügyi Szakközépiskolában. 1983 -tól 1996 –ig a Budapesti Honvéd kórház Neurológiai osztályán dolgoztam mint felnőtt szakápoló. 1995- ben reflexológusi képesítést szereztem, majd 2003-ban el végeztem a Természetgyógyászati Akadémiát. 2010 -ben végeztem el a nyirokmasszőri tanfolyamot és azóta számos embert segítettem a gyógyulásában.

Jelmondatom hogy a betegséget nem legyőzni kell hanem megelőzni, ha megértjük okait megszüntetjük a tüneteit.

Hirdetem a mozgás, a tiszta levegő fontosságát, a megfelelő mennyiségű tiszta víz fogyasztását. A mozgás az energia áramlás érdekében hétközben csikung gyakorlatokat végzek, hétvégeken az erdőket a természetet járom. A szervi problémák felkutatása érdekében Voll féle elektroakupunktúrával dolgozom.

A kezeléseket szükség szerint akupresszúrás kezeléssel és köpölyözéssel egészítem ki. A manuális – kézi nyirokmasszázs kiegészítőjeként Presor nyirokdrenázs géppel is segítem a gyógyulást. Az vénák és hegek kezelésére Dr. Derm Soft lézeres készülékét is igénybe vesszük.

Azért dolgozunk hogy a szervezete megtisztuljon, hogy egyre jobban érezze magát és hogy egyre jobban nézzen ki. Szakértelmet és odafigyelést adunk, hogy személyre szabott kezelésbe tudjuk részesíteni, és hogy beindítsuk a szervezete saját öngyógyító mechanizmusát.

Kozmetikus

Mihalek Vivien

Kozmetikus

+36 30/407-2250

Mihalek Vivien

Nagyon szeretem a szakmám és hivatásomnak tekintem. Éppen ezért kozmetikámat úgy alakítottam ki, hogy egyszerre kizárólag egy kedves vendégemmel foglalkozom a lehető legnagyobb odafigyelést biztosítva. Összes kezelésemet mesterséges anyagoktól mentes, bio termékekkel, Magyarország kevés helyen megtalálható prémium minőségi elektorkozmetikai gépekkel végzem.

Tanulmányaimat a Heller Farkas Főiskola Turizmus- Vendéglátás karán végeztem, Wellness szakirányon 2009-ben.   
Főiskolai gyakorlatom alatt, a Rogner  Hotel  Spa  Lotus  Therm Hévizi - Wellness részlegén dolgoztam, ahol megismerkedtem a legújabb csúcsminőségű elektorkozmetikai gépekkel és kezelésekkel,  ami egyre inkább felkeltette érdeklődésemet a kozmetika iránt.  

Ezt követően értékesítési asszisztensként helyezkedtem el Magyarország egyik piacvezető, csúcsminőségű termékeket, továbbá egyedi fejlesztésű elektorkozmetikai készülékeket forgalmazó cégénél.

Környezetemben dolgozó kozmetikus és hivatásos bőrgyógyász kollégáim hatására végleg elköteleztem magam a kozmetikus szakma mellett. Munkám során, a különféle Beauty kiállításokon és termék szimpóziumokon számos mesterkozmetikussal nyílt alkalmam megismerkedni. Az évek alatt egyre több ismeretet szerezhettem a kozmetika terén, ami egyre inkább megerősítette az elhatározásom, hogy kozmetikusi pályára lépjek.

Kozmetikai végzettségemet a Magyar Országos Szakmai Ipartestületnél (MOSZI) szereztem summa cum laude minősítéssel, elnöki dicsérettel. Volt tanárom az oktatás mellett publikál, továbbá minőségi szalont vezet, ahol szakmai tapasztalatomat szereztem.

Eddigi szakmai tapasztalataim alapján felismertem, a minőségi kezelések igényét, melyek során mindenki a személyére szabott korszerű és hatékony kezelést kapja. Ez annál inkább indokolt, mivel bőrünk a testünk legnagyobb szerve, és az egyre növekvő környezeti ártalmak hatására egyre komolyabb törődést igényel.   Ezt a gondolkodásmódot követve, egy bőrgyógyásszal együttműködve megfelelő hatékonysággal kezelhető a legtöbb bőr.

Természetesen minden korosztály és bőrtípus számára kínálok kezelést, a tiszta készítmények és hatékony gépek segítségével gyors javulást érek el pattanásos, rozáceás, vízhiányos, heges, ödémás stb. bőr esetében is.
A természet adta szépséget belsőleg és külsőleg is támogatni kell, ezért nagy hangsúlyt fektetek a relaxációra, kikapcsolódásra kezeléseim alatt.
Igyekszem lépést tartani a kozmetika terén folyamatosan fejlődő, technika által nyújtott lehetőségekkel és a felhasznált egyre korszerűbb bőrbarát anyagokkal. A magam és kozmetikám folyamatos fejlesztésével célom, hogy minél több vendégemnek segíthessek, bőre egészségének, jó közérzetének megőrzésében kezeléseim által.

Fontosnak tartom hangsúlyozni a kozmetika jelentőségét, hogy megelőzhessük az esetleges bőrproblémák kialakulását .
Remélem elnyertem bizalmát. Szeretettel várom jelentkezését!
Kozmetikus

Boczonádi Márton

Masszőr

+36 20/ 275-6056
Boczonádi Márton

Egészségem megőrzésében és fizikumom erősítésében az aktív mozgás és a sport mindig jelentős szerepet játszott. Így rendszeresen sportoltam (versenyszerűen kézilabdáztam és kosaraztam), edzettem, valamint kipróbáltam különféle küzdősportokat is (Judo, Shotokan Karate, Kushido Karate, Aikido, Thai box, Kick boksz).

Az edzések során szerzett tapasztalatok, valamint a családban történt balesetek rávilágítottak arra, hogy mindezek elkerülése érdekében nagyon fontos az izomzat, inak megfelelő felkészítése a terhelésre, illetve kezelése az esetleges sérülések esetén. Tehát a prevenció és rehabilitáció egyaránt fontosak.

Az évek során számos szakembertől szerzett sokrétű ismerettel igyekeztem ez irányú tudásomat bővíteni. Sikerült megismerkednem a meridián és akupresszúrás pontokkal, autogén tréninggel, mudrákkal, illetve speciálisabb masszázsfogásokkal is. A passzív kimozgatást, nyirokmasszázst és a mélytónusú izmok masszírozását (csont és ínrakás) is megtanultam, melyek közül számos elem igen hatékony segítség munkám során.
Köztudott, hogy a fizikai közérzetünk javításának egyik  legősibb és leghatékonyabb módja a szakszerű masszázs, mely szükség esetén egyaránt segít ellazítani és gyógyítani is. Természetesen számtalan masszázstípus létezik, de ismereteimet egy általánosan mindenki számára ajánlható technikával alapoztam meg, a „svéd masszázzsal”. Majd akkreditált, okleveles Svéd masszőri képesítést szereztem, amely lehetővé tette számomra, hogy másokon is segíthessek.

Mindig szem előtt tartom, hogy kedves vendégem egyéni adottságaihoz és igényeihez igazodva alakítsam ki kezeléseimet. Hivatásom iránt elkötelezett vagyok, folyamatosan képzem magam és igyekszem új technikákat elsajátítani. Vendégeim jelenleg is több masszázs típus közül választhatnak, mint a svéd-, aromaterápiás-, relax masszázs stb.

Szemléletem szerint, a hozzám fordulók szervezetét egységes egészként kezelem.

Lengyel Balázs

Személyi edző

+36 30/ 278-8866
l7balazs@gmail.com
Lengyel Balázs

Általános iskolás korom óta életem meghatározó része a sport. Atletizáltam, kosárlabdáztam, 2006 óta pedig a naturál testépítéssel foglalkozom. A tanulmányaimat is ebben az irányban folytattam. 2010-ben diplomáztam a Szegedi Tudományegyetem Rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakán, majd személyi edzői képesítést szereztem.

Elkötelezett híve vagyok az egészséges életmódnak, az "ép testben ép lélek" életfilozófiának.  

Az évek során megszerzett szakmai tudásomra és tapasztalataimra támaszkodva sokaknak segítettem már testsúlyuk optimalizálásában, életminőségük javításában.

Korunk legnagyobb népbetegsége az elhízás. A média ontja magából a különböző „csodaszereket”, edzésmódszereket, melyekkel elérhetjük álmaink alakját.
A legnagyobb titok azonban az, hogy nincs titok. Nem léteznek csodaszerek, fogyasztóeszközök. Tartós, eredményes fogyást kizárólag diétával és rendszeres testmozgással lehet elérni, mely arányaiban 70%-on múlik az étkezésen és 30% -ban a testmozgáson.
A közhiedelemmel ellentétben nem a zsírbevitel felel az elhízásért, hanem a túlzott szénhidrát fogyasztás. Napjaink élelmiszerei tele vannak „rejtett” szénhidrátokkal, melyek a szervezet számára haszontalan tápanyagok. Testünk egészen addig, amíg szénhidrátokból (glükózból) nyeri az energiát nem fog a lerakódott zsírréteghez nyúlni.
A hatékony fogyás legnagyobb titka megtanítani a testünket arra, hogy energiaforrásként zsírt használjon a szénhidrátok helyett. A testsúlycsökkenés mellett számos pozitív hatása is van ennek a diétának:

-          Megszűnik a vércukor ingadozás miatti rendszeres „farkaséhség” érzet.
-          Segíti a zsírban oldódó vitaminok beépülését
-          Megnő az energiaszintünk
-          Jelentősen csökken a rák kialakulásának kockázata

Segítséget nyújtok egyedi étrend/mozgásprogram tervezésében, igény esetén folyamatos heti kontrollal, támogatással.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz