Masszázs - Relaxform

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

KozmetikusMasszázsal & passzív kimozgatással a legtöbb betegség hatékonyan kezelhető.

Enyhítheti vagy akár meg is szüntetheti fej, váll, hát gerinc, derék, csípő, kéz -láb fájdalmait,

Régóta tartó, gyakori migrénes fejfájás, belső szervi panaszok kéz, láb zsibbadása is a múlté lehet! :)

Kezeléseim tematikája úgy van felépítve, hogy anamnézis és állapotfelmérés az első, ezt követi a bemelegítő lazító különféle masszázsok, illetve kimozgatás, amennyiben szükséges, utána tanácsadás a tornagyakorlatok betanítása, amit együtt végzünk, hogy a legtökéletesebb eredményt érhessük el.

SVÉDMASSZÁZS
Relaxform.hu - svédmasszázs
A Svédmasszázs jótékony hatással van az izomzat erejének, anyagcseréjének, rugalmasságának fokozására,mozgásszervi betegségek kezelésére, degeneratív elváltozások kezelésére, fájdalamas myalgiák kezelésére, ödémák felszívódásának kezelésére, vérkeringési zavarokra és reumás betegségekre egyaránt!
AROMATERÁPIÁS MASSZÁZS
Relaxform.hu - svédmasszázs
Az illóolajos, aromaterápiás masszázs jótékony hatással van a vér keringésére, ellátásra, az emésztésre, a nyirokrendszer működésére, a méreganyagok és a salakanyagok eltávolítására is. Az aroma olajok használatával a masszázs hatása fokozódik.
FEJMASSZÁZS
Relaxform.hu - svédmasszázs
Ez a mindenki által kedvelt masszázs és szinte egyáltalán nincs ellenjavallata. Alkalmas a stressz csökkentésére, a jó kondíció megőrzésére, valamint betegség megelőzésre, utókezelésre is. Javítja a szellemi képességet, megnyugtat, pihentet, lazít. A kezelés fájdalommentes és kellemes. Ajánlható önmagában vagy kiegészítő masszázsként is napszaktól függetlenül.

:)
Szemléletem szerint, a hozzám fordulók szervezetét egységes egészként kezelem.

NYIROKMASSZÁZS & KÖPÖLYÖZÉS
Relaxform.hu - svédmasszázs
Egy speciális masszázs (más néven nyirokdrenázs/lymphodrenázs), amely serkenti, aktivizálja a nyirokrendszer működését.
Célja, a szervezet támogatása oly módon, hogy a nyirokkeringést javítjuk, a nyirokcsomok és a nyirokutak serkentésével, karbantartásával, a szervezet méregtelenítésével.
FENKCIONÁLIS MÉLY MASSZÁZS & KIMOZGATÁS
Relaxform.hu - svédmasszázs
Saját tapasztalataim és technikáim által összeállított speciális masszázs és kimozgatások összessége. Mély masszázzsal a csont és alsóbb izomrostok, ínak normál állapotát visszanyerhetjük. Ezáltal a szervezet öngyógyító mechanizmusát indítjuk be. Nyomás alatt lévő idegek felszabadítása az elsődleges cél, így a vérkeringés és nyirokkeringés is helyreáll. Pár alkalom után jelentős javulás érhető el, régi fájdalmak gyorsan és hatékonyan kezelhetőek.
RELAX MASSZÁZS
Relaxform.hu - svédmasszázs
Ezt a masszázst azoknak ajánlom, akik ötvözni szeretnék a keményebb átdörzsölő, átgyúró masszázst, egy kényeztető, lazító, relaxáló terápiával egybekötve. Kifejezetten ajánlom azoknak, akik kemény fizikai munkát végeznek, vagy irodában és kocsiban ülnek egész nap és stresszes életet élnek, mert fele-fele arányban dolgozzuk meg a testet és lelket, más-más technikákkal.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz